Translate

среда, 11. јануар 2017.

Moskovski ragu


Sastojci :

300 g skuvanog pasulja,
2 glavice crnog luka,
1 struk praziluka,
200 g juneće krtine ,
200 g jagnjeće krtine,
100 g oljuštenog krompira,
100 g šargarepe,
150 g paradajz paradajz pelata,
veza peršuna ,
1 čen belog luka ,
vegeta,
biber,
ulje,
300 ml vode.

Krompir i šargarepu iseći na kocke a praziluk na kolutove.Meso iseći na kockea crni luk na rezance.Na ulju pržiti crni luk pa kad omekša dodati meso , praziluk , šargarepu, krompir, izgnječeni beli luk , paradajz pelat , seckani peršun,vegetu , biber , naliti vodom i kuvati dok meso ne omekša .Pred kraj dodati pasulj još malo kuvati i skloniti sa šporeta.



Нема коментара:

Постави коментар